We hebben een nieuwe facebook pagina! Stichting Andere Koek Wijchen

Stichting Andere Koek Wijchen

Wij zijn Jos Veltmaat, Renate Glaudemans en Anita Lamers. In onze zorgbakkerij en ontmoetingsruimte bieden wij dagbesteding en specialistische begeleiding op maat aan voor jong en oud. Wij zijn een kleinschalige instelling met als doel persoonlijke begeleiding. Ook mensen zonder affiniteit voor bakken kunnen we begeleiding aanbieden. Wij vinden het belangrijk dat je tijdens de dagbesteding een fijne sfeer ervaart zonder werkdruk. We halen het beste uit je en zorgen er samen voor dat je met een goed gevoel naar huis gaat. Wat het precies inhoudt kunnen we het beste uitleggen in een persoonlijk gesprek. Bel ons gerust voor meer informatie. Wij hebben op dit moment geen wachtlijst! 

06-42401505 of e-mail: info@stichtinganderekoekwijchen.nl

 

 

Onze missie

Stichting Andere Koek heeft de missie om mensen die in de huidige maatschappij soms niet zo gemakkelijk aansluiting vinden op werk- en sociaal gebied, de mogelijkheid te bieden om erbij te horen. Helaas zien wij vaak dat mensen met een beperking weinig mogelijkheden krijgen om hun talent te ontwikkelen. Bij ons kan dat wel!

Onze visie

Stichting Andere Koek gelooft dat ieder mens talent heeft. Door mee te doen word je gewaardeerd, krijg je erkenning en ontwikkel je jezelf.

 

Koekjes Abonnement

Wilt u wekelijks gegarandeerd zijn van heerlijk ambachtelijk bereidde koekjes?

Dát kan met het Koekjes Abonnement al vanaf €19,95 per week.

Bel of mail ons met al je vragen 06-42401505 of e-mail:  info@stichtinganderekoekwijchen.nl

 

 

Stichting Andere Koek heeft een samenwerkingsverband met: