We hebben een nieuwe facebook pagina! Stichting Andere Koek Wijchen

Stichting Andere Koek Wijchen

We gaan ze weer bakken! Het Andere koek Wijchens Worstenbroodje. Bestellen kan telefonisch 06-42401505 of via de knop hieronder. Iedere vrijdag kunt u van 10.00 uur tot 16.00 uur de verse worstenbroodjes ophalen. U kunt ze prima thuis invriezen!

Wij zijn Jos Veltmaat, Renate Glaudemans en Anita Lamers. In onze zorgbakkerij en ontmoetingsruimte bieden wij dagbesteding aan voor jong en oud. Wij zijn een kleinschalige instelling met als doel persoonlijke begeleiding. Ook mensen zonder affiniteit met bakken kunnen wij een leuke dagbesteding aanbieden. Wij vinden het belangrijk dat je tijdens de dagbesteding een fijne sfeer ervaart zonder werkdruk. Wat het precies inhoudt kunnen we het beste uitleggen in een persoonlijk gesprek. Bel ons gerust voor meer informatie. Wij hebben op dit moment geen wachtlijst!

06-42401505 of e-mail: info@stichtinganderekoekwijchen.nl

 

 

Onze missie

Stichting Andere Koek heeft de missie om mensen die in de huidige maatschappij soms niet zo gemakkelijk aansluiting vinden op werk- en sociaal gebied, de mogelijkheid te bieden om erbij te horen. Helaas zien wij vaak dat mensen met een beperking weinig mogelijkheden krijgen om hun talent te ontwikkelen. Bij ons kan dat wel!

Onze visie

Stichting Andere Koek gelooft dat ieder mens talent heeft. Door mee te doen word je gewaardeerd, krijg je erkenning en ontwikkel je jezelf.

 

Koekjes Abonnement

Wilt u wekelijks gegarandeerd zijn van heerlijk ambachtelijk bereidde koekjes?

Dát kan met het Koekjes Abonnement al vanaf €19,95 per week.

Bel of mail ons met al je vragen 06-42401505 of e-mail: info@stichtinganderekoekwijchen.nl

Soep Abonnement

Lekker iedere week een soepdag?  Je hoeft zelf niet de keuken in, dat hebben wij al voor je gedaan. 

De verse Andere Soep bieden wij aan voor € 4.00 per 700 ml. Dit is voor 2 koppen soep. Iedere week bereiden we een nieuwe verse soep voor u boordevol smaak. Maak van de dinsdag een soepdag. Lekker niet zelf koken!

Bel of mail ons met al je vragen 06-42401505 of e-mail: info@stichtinganderekoekwijchen.nl

Was Abonnement

Wij kunnen de was van uw sportclub doen. Het kan per team verzorgd worden. 

Bel of mail ons met al je vragen 06-42401505 of e-mail: info@stichtinganderekoekwijchen.nl

 

Stichting Andere Koek heeft een samenwerkingsverband met: