Wie zijn wij?

Jos Veltmaat

Bakker in hart en nieren.

Komend uit een bakkersgezin is het bakken mij met de paplepel ingegoten. Na ruim 30 jaar mijn eigen bakkerij onderneming gerund te hebben en daaropvolgend, als leermeester, twee jaar praktijkles gegeven te hebben op het ROC te Nijmegen,  kwam ik erachter dat het doorgeven van mijn kenis iets is waar ik heel enthousiast van wordt.

Mijn grootste motivatie haal ik uit het Team van Stichting Andere Koek. Waarmee ik samen een zorglocatie heb gerealiseerd, waar een ieder in zijn eigen tempo kan leren en werken.

En in mijn eigen Wijchen, waar ik ben geboren en getogen, wat wil je nog meer!

Anita Lamers

Ik stel me graag even voor.

Als Kwaliteitsbeheerder ben ik 30 jaar verbonden geweest aan de Gemeente Nijmegen. Het maatschappelijk ondernemen is iets wat mij altijd al aangesproken heeft.

Het opstarten van onze eigen zorgbakkerij is dan ook een droom die uitkomt. Stichting Andere Koek is een plaats waar mensen zich thuis kunnen voelen. Je voelt je er meteen welkom.

Ik ben er trots op dat ik daar deel van mag uitmaken. Heeft u vragen neem u gerust contact met ons op.