Wie zijn wij?

Wij zijn 3 enthousiaste, sociaal maatschappelijk betrokken ondernemers

met een liefde voor mensen en een passie voor bakken.

Met elk ons eigen achtergrond en specialisme vullen we elkaar perfect aan.

Wij staan als team voor je klaar.

Jos Veltmaat

Bakker in hart en nieren.

Komend uit een bakkersgezin is het bakken mij met de paplepel ingegoten. Na ruim 30 jaar mijn eigen bakkerij onderneming gerund te hebben en daaropvolgend twee jaar praktijkles gegeven te hebben op het ROC te Nijmegen,  kwam ik erachter dat het doorgeven van mijn kennis iets is waar ik heel enthousiast van word.

Mijn grootste motivatie haal ik uit het Team van Stichting Andere Koek. Waarmee ik samen een zorglocatie heb gerealiseerd, waar een ieder in zijn eigen tempo kan leren en werken.

En in mijn eigen Wijchen, waar ik ben geboren en getogen, wat wil je nog meer!

Anita Lamers

Ik stel me graag even voor.

Als Kwaliteitsbeheerder ben ik verbonden aan de Gemeente Nijmegen. Het maatschappelijk ondernemen is iets wat mij altijd al aangesproken heeft. 

Het opstarten van onze eigen zorgbakkerij is dan ook een droom die uitkomt. Stichting Andere Koek is een plaats waar mensen zich thuis kunnen voelen. Je voelt je er welkom.

Ik ben er trots op dat ik daar deel van mag uitmaken. Heeft u vragen neemt u gerust contact met ons op.  

Lieselot Korsten

Na jaren met veel plezier gewerkt te hebben in de zorgsector weet ik dat mijn affiniteit ligt bij mensen met een beperking.

Waarom?

Zij bezitten een gedrevenheid om iets te leren en te bereiken ondanks een beperking, daar heb ik veel respect en bewondering voor.

Door mijn passie voor bakken heb ik, als Tante Taartje, heel wat mooie (bak-) wensen mogen vervullen.

Ik ben heel blij deel uit te mogen maken van Team Andere Koek, waar ik het begeleiden van mensen op hun eigen niveau kan combineren met mijn passie & creativiteit.

Gerealiseerd met elkaar en mede mogelijk gemaakt met behulp van héél veel, onbaatzuchtige, helpende handen. Dank hiervoor!!

Dit is met recht mijn droombaan


MVO

Bij Stichting Andere Koek staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) centraal. Naast de verbinding die Stichting Andere Koek creëert tussen haar doelgroepen, voelen wij ons ook verbonden met een gezonde(re) leefwereld. Wij werken o.a. met lokale en seizoensgebonden producten en verpakken deze zo mogelijk in glazen potten en milieuvriendelijker materiaal. Ook wij proberen rekening te houden met het milieu en de lokale maatschappij.

LOKAAL & circulair

We willen zo veel mogelijk werken met producten van lokale leveranciers. Zodoende kennen we grotendeels de oorsprong van onze ingrediënten en waarborgen we de kwaliteit van onze producten. Daarnaast neemt Stichting Andere Koek producten af van circulaire leveranciers, door o.a. gebruik te maken van deze producten, leveren we een bijdrage aan het reduceren van voedselverspilling. 

Onze bijdrage aan duurzaamheid geschiedt door gebruik te maken van afvalscheiding, maatschappelijk verantwoord inkopen en verpakkingen van onze producten, waar mogelijk, milieuvriendelijke/recyclebare verpakkingen. 
Bij het uitvoeren van opdrachten stellen we duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen aan de orde om zo invloed uit te oefenen op een duurzamere bedrijfsvoering. De ervaring leert dat People, Planet, Profit uitstekend hand in hand gaan. Circulair ondernemen heeft in onze ogen de toekomst.