Was Abonnement voor sportclubs

Heeft u dat nou ook?

Komt zoon/dochter/partner-lief er op zondagochtend achter dat het zijn/haar beurt was om het team-tenue schoongewassen mee terug te nemen..

Nét voor die ene belangrijke wedstrijd? maar de was ligt nog op de slaapkamer, achterin de auto of... vul maar in 😶

Dat overkomt menigeen...

Dat is verleden tijd met het  Was Abonnement.

Met dit abonnement is uw zoon/dochter/partner verzekerd van een tas vol met frisse was voor het hele team..

en ALTIJD op tijd klaar!!!

U of uw zoon/dochter/partner brengt de was op maandag en kan deze op vrijdag weer ophalen bij Stichting Andere Koek.

Fantastische oplossing voor vergeetachtige jongeren (en oudere) sporters!!

Vergeet niet dat u, met dit abonnement, NOOIT meer (op het laatste moment) met uw handen door die vieze, gras-gevlekte en intens naar zweet ruikende kleding en/of sokken van een heel sport-team hoeft te gaan.

Bovendien maken wij gebruik van milieuvriendelijk wasmiddel om het milieu zo min mogelijk te belasten.

Het sportteam, maar óók onze talentvolle medewerkers zullen u zeer dankbaar zijn.