Houdt u van verse soep?

Maar vindt u het best wel eens lastig om een lekkere verse soep op tafel te krijgen?

Stichting Andere Koek maakt óók verse Soep.

Wekelijks bereiden we verse Andere Soep.

Deze varieert wekelijks omdat wij, zoveel mogelijk, gebruik maken van seizoens-producten én het lokale aanbod van verse ingrediënten. Alle soep wordt bereid met verse producten en is zonder conserveringsmiddelen vacuüm getrokken in een glazen pot, waardoor u de soep langer (gekoeld) kunt bewaren.

De verse Andere Soep bieden wij aan vanaf € 4.00 per 700 ml

Wilt u een grotere hoeveelheid bestellen, >10 personen, dan raden wij u aan om op tijd een bestelling te plaatsen of tijdig contact op te nemen, middels het contactformulier.

Het Soepje van de week kunt u zonder abonnement bestellen, waarna u deze kunt u ophalen bij Stichting Andere Koek.

Middels het  Andere Soep Abonnement  bent u wekelijks verzekerd van een heerlijke verse soep.

Voor meer informatie of andere vragen vult u het contactformulier in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Helaas is het niet mogelijk om de soep per post te verzenden.

We hebben een vast bezorgmoment op dinsdag.

Uw bestelling wordt door onze bezorger bij u op locatie geleverd.

LET OP: Gratis bezorgen alleen bij abonnementen!

U kunt uw bestellingen ook ophalen bij Stichting Andere Koek.

Ophaaldagen maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag

Ophaaltijden 9:00 uur, 12:00 uur, 16:00 uur