Onze koek en soep is niet alléén BIJZONDER lekker

maar vooral SOCIAAL ♥

Doordat we onze producten verkopen, kunnen we investeren in nieuwe machines en professionele uitrusting.

Wij werken zonder winstoogmerk.

De opbrengsten worden geïnvesteerd in onze Talenten en de Stichting.

Bestellingen, via de webshop, dienen minimaal 48 uur voor ophaal/bezorg-datum te worden geplaatst (en kunnen alléén tijdens openingstijden worden ingeboekt).

Heeft u een bestelling eerder of op een ander moment nodig, dan is dit alleen mogelijk in overleg. Hiervoor neemt u telefonisch contact op.

Voor meer informatie over de geschenken die we kunnen maken bij Stichting Andere Koek voor uw personeel, relaties en klanten.

ANDERE KOEKJES

Voor meer informatie over de (h)eerlijke koekjes die we bakken bij Stichting Andere Koek.

ANDERE SOEP

Voor meer informatie over de (h)eerlijke verse soep die wordt gemaakt bij Stichting Andere Koek.

ANDERE 'SPORT' WAS

Voor meer informatie over de was die wij voor uw sport-team kunnen verzorgen bij Stichting Andere Koek