Wat maken wij?

Onze koek en soep is niet alleen BIJZONDER lekker,

maar vooral SOCIAAL.

Alle Andere Producten worden met passie en liefde gemaakt en dat proef je!

Door (h)eerlijke producten bij ons te kopen draagt u bij aan de mogelijkheden, binnen Stichting Andere Koek, voor mensen met een beperking en/of dementie.

Met wie maken wij deze Andere Producten?

Bij Stichting Andere Koek 'werken' bijzondere mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt en/of samenleving, maar vooral MET TALENT.

Waar ben jij goed in? Wat vindt jij belangrijk? Wat hebben we vandaag samen bereikt? Wat wil jij leren, wat is je doel?

Kwaliteiten en beperkingen; we hebben ze allemaal!

Bij Stichting Andere Koek kijken we naar jouw sterke eigenschappen en door positieve motivatie halen we het beste in elkaar naar boven.

Alle deelnemers zijn uniek en iedereen heeft zijn eigen Talent.

Wat bieden wij?

Zorg Bakkerij Andere koek biedt de kans om te leren in een kleinschalige bakkerij met diverse bak- en kook- opdrachten. Deze komen voort uit de horeca, bedrijven en particulieren, veelal uit de gemeente Wijchen.

Ook werkzaamheden behorend bij sociale activiteiten in de aansluitende ontmoetingsruimte, zijn taken die kunnen worden uitgevoerd binnen een dagbestedingsprogramma of een begeleidingstraject.

Stichting Andere Koek wil bijzondere mensen begeleiden en hen kennis en (sociale) vaardigheden bijbrengen, zodat zij zich gewaardeerd voelen en erbij horen.

Ontmoetingsruimte Andere Koek biedt mensen met dementie een dagbeleving. Deze daginvulling staat in het teken van samenzijn, waarbij de activiteiten die worden geboden plaatsvinden in klein groepsverband, waarbij elk individu centraal staat met zijn/haar mogelijkheden.

Door reuring in de Zorgbakkerij ervaart men erbij te horen. Samen een dag beleven waarin aandacht, rust en respect voorop staat heeft een positieve werking op ieders welbevinden.

Wil je meer informatie over Ander Koek DAGBESTEDING

klik dan hier