Andere Koek ontmoetingsruimte

In de ontmoetingsruimte van Stichting Andere Koek

Is iedereen welkom tijdens de inloop dagen.

Gewoon SAMEN,

omdat dat nou eenmaal véél leuker is.

Tijdens deze inloop dagen kunt u in de huiskamer-sfeer genieten van een drankje en iets lekkers.

Hier kun je een goed gesprek hebben met elkaar, een spelletje spelen, de krant lezen of gewoon in rust genieten van een vers gezet kopje koffie.

Waar mensen verbinding zoeken met elkaar ontstaat respect, begrip, herkenning en zelfs vriendschap. Wij zien het écht gebeuren!!

We organiseren met regelmaat inloop dagen voor omwonenden en andere geïnteresseerden. Zie  hiervoor de activiteiten agenda

Bij interesse zullen wij in de toekomst óók diverse thema middagen organiseren. Denk dan aan bijvoorbeeld SAMEN soep eten, spelletjes spelen, rock & rollator middagen

Het belangrijkste aspect tijdens deze middagen is de verbinding die ontstaat door SAMEN te zijn.

De Ontmoetingsruimte is ook door u te gebruiken..

Op tijden dat onze deelnemers niet aanwezig zijn.

Voor meer informatie neemt u contact op via het contactformulier of belt u met Stichting Andere Koek