DONATEURS / sponsoren

Dankzij uw maatschappelijke inzet en/of financiële bijdrage kan Stichting Andere Koek steeds verbeterd en onderhouden worden.

Door te investeren in veilig materiaal, begeleiding en professionele uitrusting kunnen onze deelnemers zich nóg beter ontwikkelen.

Wij zijn u hier zeer dankbaar voor

Onze dank gaat uit naar iedereen die onze stichting steunt, ons voorziet van materiaal, deskundig advies, vervoer regelt, zich aanmeld als vrijwilliger, zich aanmeld voor samenwerking, een donatie heeft gedaan en/of onze campagne heeft gedeeld via social media of binnen zijn/haar persoonlijke netwerk

En wist u dat...

U door onze producten te kopen, bijdraagt aan een zinvolle en leerzame dagbesteding/dagbeleving en verbinding voor mensen waarvoor dit geen vanzelfsprekendheid is

• u al vanaf €19,95 per week, middels het koek Abonnement, kunt genieten van vers gebakken, heerlijke Andere Koekjes!

• u al vanaf €4,- per week, middels het soep Abonnement, kunt genieten van vers bereidde Soep!

• wij ook de was voor uw of uw sportteam kunnen verzorgen

Zij zijn u hier zeer dankbaar voor...♥