Dagbesteding bij Stichting Andere Koek

In de Zorg Bakkerij werken we met elkaar samen. Het eindproduct ontstaat doordat ieder zijn/haar talent inzet. Alles wat we maken wordt verkocht. Daarom is het heel belangrijk dat je veilig om kunt gaan met de machines in de bakkerij en dat er hygiënisch wordt gewerkt.

In de Ontmoetingsruimte werken we met elkaar samen. We maken het gezellig voor mensen met dementie die hier voor dagbeleving komen. Ook kunnen dit, tijdens de thema-middagen, buurtbewoners zijn die een lekker kopje koffie of thee komen drinken, maar ook een vergadering van een bedrijf. De werkzaamheden hier staan in het teken van verbinding.. iedereen is welkom en wij zorgen samen voor een fijne sfeer.

Het samenwerken levert voor ons allemaal een hoop gezelligheid en plezier op.

Bovendien zorgen we voor elkaar zodat we samen een leuke dag hebben.

In kleine groepjes is er voor iedereen aandacht. Waar nodig is helpen we elkaar.

Tijdens de dagbesteding werken een bakker en een begeleider mee met de groep. Elke deelnemer werkt aan zijn eigen persoonlijke doelen. Bij Stichting Andere Koek staat veiligheid voorop... daarom zal er altijd een begeleider aanwezig zijn  waar je vragen aan kunt stellen of uitleg van kunt krijgen. De begeleider houdt ook in de gaten dat er hygiënisch wordt gewerkt en dat iedereen op een plezierige manier met elkaar omgaat. De bakker begeleidt de deelnemers tijdens het bakproces.

Tijdens de dagbeleving is altijd een begeleider aanwezig die ervoor zorgt dat de dag volgens structuur en regelmaat verloopt en toeziet op een plezierig samenzijn.

Is dagbesteding iets voor jou of wil je er meer over weten?

klik dan hier

Is dagbeleving iets voor jou of wil je er meer over weten?

klik dan hier

Stichting Andere Koek heeft een samenwerkingsverband met: