reviews

Een fijn woord over uw ervaring, een blijk van waardering of een aanbeveling is waar Stichting andere koek uiteraard op hoopt.

Dat we het u naar de zin hebben gemaakt tijdens de dagbesteding, thema-middag of op een gewone doordeweekse dag wanneer u een kop koffie dronk met iets lekkers, gemaakt door onze bakkers....

Alle beoordelingen zijn welkom.. wij leren graag van uw bevindingen ♥

BEOORDELING en-of

Reacties

Egbert Trouwborst
11 dagen geleden

Afgelopen donderdag heb ik kennis gemaakt met het team van 'Andere Koek'. Ook heb ik een rondleiding gehad door Kim, die er stage loopt namens het Pro. Met een collega samen zijn we erg verwend met een lekker kopje koffie en een heerlijk stuk appeltaart. Mijn complimenten voor de appeltaart en de gastvrijheid. Ik voelde me erg welkom en weet zeker dat Kim in deze sfeervolle omgeving volledig tot haar recht komt.
Succes met dit mooie concept!
Egbert

stichting Andere Koek
11 dagen geleden

Beste Egbert,

Wat fijn om zulke aardige en complimenteuze woorden te lezen.
De Appeltaart komt van de hand van Kim en is direct gedoopt tot Kim's (h)eerlijke Appeltaart!!
Mag ze zeer trots op zijn... en jullie, zo nu en dan, van komen genieten😉.
We gaan met Kim heel graag dit traject aan..
Graag tot snel ziens, gr. Team Andere Koek

Annemarie
een maand geleden

Op de burendag werd ik verrast doordat ik een pak koeken kreeg van stichting Andere koek. Ik ken jullie bedrijf niet dus ben gelijk gaan kijken of ik er iets over kon vinden. Buiten het feit dat ik de koekjes bijna allemaal al op heb, ze zijn héérlijk, lees ik ook dat deze worden gemaakt met hulp van mensen met een beperking. Ik kom graag een keer kijken bij jullie op locatie. Bedankt voor de traktatie.

Martine Sonneveld
een maand geleden

Wat hebben we gesmúld, samen met zo’n zestig collega’s! De zandtaartjes waren buitengewoon smaakvol, in combinatie met de room en verse aardbeien. Volgend jaar laten we graag wéér zo’n verrukkelijke verjaardagstraktatie door jullie bereiden. Dank jullie wel👍🏼😊❗️

Lieselot Korsten
een maand geleden

Martine, Wat ontzettend fijn om te horen dat jullie genoten hebben... we hopen zeker volgend jaar, of misschien wel eerder 😋,opnieuw voor jullie te mogen bakken. Lieve groet L.

J. van Driel
3 maanden geleden

Bedankt voor de pot overheerlijke koek die ik kreeg. Ik hoop dat jullie veel plezier hebben van de boeken. Ik kom zeker deze koeken bij jullie kopen zodra jullie geopend zijn..
Groetjes en succes met alle verdere voorbereidingen, Joke

loes
4 maanden geleden

ik wil jullie een pluim geven voor de mogelijkheden die jullie stichting straks gaat bieden aan mensen die niet zo makkelijk ergens bij aansluiten.. dank hiervoor alvast. gr loes

Reactie plaatsen