Houdt u van verse soep?

Maar vindt u het best wel eens lastig om een lekkere verse soep op tafel te krijgen?

Stichting Andere Koek maakt óók verse Soep.

Wekelijks bereiden we verse Andere Soep.

Deze varieert wekelijks omdat wij, zoveel mogelijk, gebruik maken van seizoens-producten én het lokale aanbod van verse ingrediënten. Alle soep wordt bereid met verse producten en is zonder conserveringsmiddelen vacuüm getrokken in een glazen pot. Waardoor u de soep langer, gekoeld kunt bewaren.

De verse Andere Soep bieden wij aan vanaf € 4.00 per 500 ml. (~2 soepkommen).

Wilt u een grotere hoeveelheid bestellen, >10 personen, dan raden wij u aan om op tijd een bestelling te plaatsen of tijdig contact op te nemen, middels het contactformulier.

Het Soepje van de week kunt u los bestellen, waarna u deze kunt u ophalen bij Stichting Andere Koek.

Middels het  Andere Soep Abonnement  bent u verzekerd van een heerlijke verse soep, elke week bij u aan huis bezorgd .

Voor meer informatie of andere vragen vult u het contactformulier in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Helaas is het niet mogelijk om de soep per post te verzenden.