Andere Koek-jes

 Alle Andere Koekjes worden bereid met bloem, suiker en een snufje naastenliefde

Andere Koekjes worden gebakken in samenwerking met mensen met een afstand tot de samenleving en/of arbeidsmarkt. De koekjes worden gebakken in de Zorgbakkerij van Stichting Andere Koek.

U draagt, middels het kopen van onze Koekjes, bij aan een zinvolle, leerzame dagbesteding  en verbinding voor mensen waarvoor dit geen vanzelfsprekendheid is. 

Alle producten zijn alleen te bestellen via de webshop. Hiervoor geldt dat onze talenten even de tijd nodig hebben om uw bestelling te bereiden.

Voor u houdt dit in: bestellingen, via de webshop, dienen minimaal 48 uur voor ophaal/bezorg-datum te worden geplaatst (en kunnen alléén tijdens openingstijden worden ingeboekt).

Heeft u een bestelling eerder of op een ander moment nodig, dan is dit alleen mogelijk in overleg. Hiervoor neemt u telefonisch contact op of via whatsApp..Of u vult  het contactformulier in

U kunt de koekjes los kopen per 250 gram (m.u.v. gepersonaliseerde koekjes)lekker om zelf van te genieten ♥....

Leuk om Andere Koekjes cadeau te geven 🎁 De Koekjes worden mooi verpakt en zijn een maatschappelijk verantwoord presentje, waarmee u tegelijkertijd bijdraagt aan het welzijn en de ontwikkeling van onze 'Talentvolle Bakkers'.

Of kiest u liever voor een abonnement, waarmee u wekelijks gegarandeerd bent van vers bereide koekjes, die door hun (h)eerlijke ingrediënten, maar vooral door het maatschappelijke doel erachter…zeker naar meer zullen smaken.

En wist u dat...

  • u al vanaf €15,- per week, middels het koek Abonnement, kunt genieten van vers gebakken, heerlijke Andere Koekjes!

  • u al vanaf €4,- per week, middels het soep Abonnement, kunt genieten van vers bereidde Soep!

  • dat deze aan uw deur worden geleverd. 

  • wij ook de was voor uw sportteam kunnen verzorgen

  • u door een abonnement af te sluiten, bijdraagt aan een zinvolle en leerzame dagbesteding en verbinding voor mensen waarvoor dit geen vanzelfsprekendheid is.

 Zij zijn u hier zeer dankbaar voor...♥

 

Voor meer informatie vult u het contactformulier in,

wij nemen z.s.m contact met u op om de oneindige mogelijkheden en uw wensen te bespreken.