Onze koek en soep is niet alléén BIJZONDER lekker

maar vooral SOCIAAL ♥

Doordat we onze producten verkopen, kunnen we investeren in nieuwe machines en professionele uitrusting.

Wij werken zonder winstoogmerk.

Onze opbrengsten worden geïnvesteerd in onze Talenten en de Stichting, om deze zo goed mogelijk te kunnen laten functioneren.

Andere Koekjes

Voor meer informatie over de (h)eerlijke koekjes die we bakken bij Stichting Andere Koek klikt u hier

Andere Soep

Voor meer informatie over de  (h)eerlijke verse soep die wordt gemaakt bij Stichting Andere Koek klikt u hier

Andere 'sport' Was

Voor meer informatie over de was die wij vóór uw sportvereniging/team kunnen verzorgen bij Stichting Andere Koek klikt u hier

En wist u dat...

• u al vanaf €15,- per week, middels het koek Abonnement, kunt genieten van vers gebakken, heerlijke Andere Koekjes!

• u al vanaf €4,- per week, middels het soep Abonnement, kunt genieten van vers bereidde Soep!

• wij ook de was voor uw sportvereniging of sportteam kunnen verzorgen

• dat deze aan uw deur worden geleverd.

• u door een abonnement af te sluiten, bijdraagt aan een zinvolle en leerzame dagbesteding en verbinding voor mensen waarvoor dit geen vanzelfsprekendheid is.

Zij zijn u hier zeer dankbaar voor...♥

Voor meer informatie vult u het contactformulier in,

wij nemen z.s.m contact met u op om de oneindige mogelijkheden en uw wensen te bespreken.